BensinPris

Norges største bensin-prisoversikt.

Basert på dugnad!

Med BensinPris kan du enkelt spare penger hver eneste måned ved å finne billigste bensinstasjon i nærheten av deg. Samtidig bidrar du til fellesskapet ved å legge inn oppdaterte priser når du ser at de mangler. Best av alt - applikasjonen er gratis!

BensinPris er så vidt vi vet Norges største dugnad for å forbedre konkurransen i drivstoffmarkedet. Siden lansering i desember 2010 har mer enn 90.000 lastet ned applikasjonen. Daglig legger brukerne inn bensinpriser, og hver eneste dag sparer brukerne betydelige summer ved å velge billigste stasjon.

 

 

Enklere blir det ikke

Vi har lagt ned mye tid i å gjøre applikasjonen så enkel i bruk som mulig. For å finne billigste stasjon i nærheten av der du befinner deg, trykker du på "I nærheten". Da benytter applikasjonen telefonens innebygde GPS til å lokalisere alle stasjonene i nærheten av deg. I tillegg hentes de siste prisene fra vår database.

Alt blir presentert i en enkel liste, som du kan sortere enten på avstand, eller pris for de ulike drivstofftypene. I innstillingene for applikasjonen kan du velge ditt drivstoff, slik at listen alltid blir sortert etter dette. Enklere blir det ikke!

 

 

 

Topplister og favoritter

"Topplisten" gir deg raskt en oversikt over de billigste bensinstasjonene i Norge akkurat nå. Aldri før har det vært så enkelt å se hvor mye drivstoffprisene varierer i hele Norge.

Med "Favoritter" kan du lage en egen liste over stasjoner du ønsker å følge. På samme måte som ellers kan du til en hver tid sortere stasjonene etter hvilken som er billigst eller nærmest.

 

Se stasjonen på kartet

Du kan enkelt se hvor stasjonen ligger, ved å velge stasjonen i listen, og trykke på cellen med stasjonsnavnet. Stasjonen plasseres på kartet, og du ser samtidig alle andre bensinstasjoner i nærheten.

Ved å klikke på de ulike stasjonsnavnene på kartet, kan du se registrerte priser for andre stasjoner. Dersom du allerede kjenner din kjørerute, kan du for eksempel se hvilke stasjoner som er billigst på veien dit du skal.

BensinPris er basert på alle brukernes bidrag. Drivstoffpriser endres hyppig, noe som krever aktive brukere. Du kan derfor utgjøre en forskjell ved å legge inn priser hver gang du ser at de ikke er oppdatert. Husk også at du kan bekrefte andres priser ved å trykke på tommelsymbolet. På den måten er det enklere å se hvilke priser som fremdeles er relevante, selv mange timer etter at de ble lagt inn.

 

For Android og iPhone

BensinPris er tilgjengelig både til iPhone og Android-baserte telefoner. Du kan enkelt laste ned applikasjonen til din telefon ved å klikke på logoene her, eller benytte telefonens egen applikasjonsbutikk.